Onlangs zijn Natasja Spaans en ik begonnen met de eerste stappen te zetten bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) . Een prachtige opdracht bij een mooi bedrijf. Een bedrijf dat jarenlang ons heeft voorzien van de ‘warme’ maaltijd ’s avonds en de snorrende gashaard op een gezellige winteravond. Een bedrijf dat momenteel heel wat uitdagingen heeft. Ze veranderen, en wij OGOOïsten helpen ze graag bij deze verandering!

OGOO is samen met NAM gestart om de puzzel te leggen die Agile en NAM verbinden. Een mooie ontdekkingstocht waar software maken niet aan de orde is zoals bij vele andere Agile ontwikkelingen. Een reis die we samen maken waarbij Agile Scrum, Kanban en Lean helpen zodat de waarde van het team waarin we werken transparant wordt en helpt de juiste dingen te doen in de toekomst.

To be continued…

Leave a Reply