WHO'S NEXT?

Na de aanname OGOO Teamplayer nummer 6 willen we uiteraard graag het team verder bouwen en vormen:

Read more

WE'VE GOT HIM!

Memorabel moment voor OGOO. Details volgen later, maar wat een mooi begin! #Nr1 #StayCurious #Itsallabouttheteam #Trots!

Read more

Ondertussen in Hilversum...

#StayCurious! Klik HIER.

Read more

Welcome to the adventurers

#OGOO #Itsallaboutheteam #vacatures #Scrummmaster #AgileCoach #Productowner #Agilist #Pragmatist

Durf je het aan? Klik hier. #StayCurious

Read more

Vacature Medewerker Nr. 1

Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om een nummer te zijn in je werk? Dan is dit je kans, voor OGOO ben ik op zoek naar medewerker Nr.1

Bij OGOO gaan we een bedrijf neerzetten met een team van maximaal 25-30  "Agile consultants" . Het als individu je persoonlijk kunnen ontwikkelen en tevens onderdeel zijn van een team en daarnaast ook nog gebruik maken van de voordelen hiervan, zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. We gaan samen ontdekken, nieuwe wegen bewandelen met waar nodig de begeleiding en begeleidingsvorm die jij wenst. We gaan opdrachtgevers helpen om het (nog) beter te doen.Persoonlijk contact en fun mogen en zullen ook zeker niet ontbreken. #StayCurious

De inbreng van medewerker Nr.1 (en de anderen daarna ook) gaat voor een belangrijk deel bepalen hoe OGOO als bedrijf gaat functioneren, dus wil je je nummer laten gelden solliciteer dan nu:

WAT BRENG JIJ MEE?

Je hebt de passie om gezamenlijk OGOO op te bouwen door aan de ene kant mooie uitdagende opdrachten te doen bij onze opdrachtgevers, maar ook door mee te denken over de verdere ontwikkeling van OGOO. Als HBO/WO geschoolde consultant heb je bijvoorbeeld Scrummaster/ Productowner/Agile coach/ Devops specialist/ Chapterlead/ Releasetrain Engineer etc. als titel(s) gedragen de afgelopen jaren. Je voelt je niet specifiek gebonden aan één van deze functietitels, maar wil vooral werk doen waar jij gelukkig van wordt ongeacht het labeltje. Je hebt ervaring met het werken voor verschillende opdrachtgevers en ziet elke opdracht als een mooie kans om nieuwe dingen te ontdekken of om anderen te helpen nieuwe dingen te ontdekken en te ontwikkelen. Standaard is voor jou niet goed genoeg, je wil het beter maken. Om dit goed te kunnen ben je communicatief sterk, je kan goed luisteren en zet dit om in een pragmatische aanpak.

Uiteraard heb je genoeg kennis en ervaring van bepaalde methodes en technieken denk o.a. aan:

Agile Scrum, Kanban, Safe, Lean, DevOps, PrinceII etc.

WAT BRENGT OGOO JOU?

Als startende onderneming staan de arbeidsvoorwaarden voor een belangrijk deel nog open, omdat ik die graag op maat wil maken voor het nieuwe team. Maar natuurlijk mag je op voorhand al een aantal dingen verwachten; zo krijg je meteen een vast dienstverband waarbij 32, 36 of 40 uur per week mogelijk is. Daarnaast kan je niet zonder een laptop die jij bij jou vindt passen, die mag je dus zelf uitkiezen en na 3 jaar is hij ook van jouzelf. Met een netto onkostenvergoeding wil ik de dagelijkse dingetjes zo makkelijk mogelijk voor je maken. Je zal ook dagelijks naar je werk moeten komen, daarvoor kan je gebruik maken van je eigen vervoer (met vergoeding), een leaseauto of het OV. Ver vooruitkijkend gaan we gezamenlijk voor je oude dag zorgen d.m.v. een pensioenregeling. Als team gaan we elk winstgevend jaar een x bedrag verdelen/gebruiken zoals we dat gezamenlijk besluiten (alle opties staan open). En natuurlijk is Fun een belangrijk factor, dus jaarlijks een lang weekend weg met elkaar als team gaat er zeker komen, naast andere activiteiten door het jaar heen. De rest bedenken we samen wel, toch?

EN NU?

Laat van je horen via info@ogoo.nl of bel/app mij via 06-46740152

Tot snel,

Gjalt van Dam

P.S. mocht de functieomschrijving nou niet helemaal bij jou passen, maar zou jij toch graag lid willen worden van het OGOO team en denk je een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren, schroom dan niet om ook contact met mij op te nemen.

N.B. ik geef altijd liever geld aan mijn (potentiele) medewerkers dan aan recruiters dus acquisitie heeft geen zin.

Read more