Diensten

Maar wat doet OGOO nou eigenlijk?

Wij helpen bedrijven het (nóg) beter te doen door de juiste hulp te bieden op de plekken waar zij het nodig hebben, wanneer zij het nodig hebben. Onze OGOOïsten zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende vormen op het gebied van Agile. Zo beschikken wij over Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches met ervaring in Scrum, KanBan, Lean Six Sigma, Coaching, Projectmanagement enzovoort.

Grootste waarde voor het bedrijf

Binnen het bedrijf kijken wij allereerst naar wat er al is, hoe we dat kunnen gebruiken en kunnen verbeteren. Binnen de teams hebben wij oog voor individuen, waarbij we de focus leggen op de talenten te verbeteren. Wij leren een vis liever nóg beter te zwemmen dan tijd te investeren in hem beter te leren klimmen (vrij naar Alfred Einstein). Want alleen zo komt ieder individu in zijn kracht te staan en is hij van grootste waarde voor het bedrijf.

#ItsAllAboutTheTeam!

Het team van OGOO is één. Hoewel ieder individu voor het grootste deel van de tijd verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen opdracht, staan wij altijd voor elkaar klaar voor advies en ondersteunen wij elkaar waar nodig.

Welke behoefte hebben jullie?

Heeft jullie bedrijf behoefte aan een Scrum Master die het niveau van het team net dat beetje omhoog tilt? Of een Product Owner die weet wat er voor nodig is om de kwaliteit van het product te verbeteren? Hebben jullie als organisatie behoefte aan een workshop of training om de basis kennis op het gebied van Scrum op te doen? Of merken jullie dat jullie Scrum Team het zo slecht nog niet doet, maar begrijpt de rest van het bedrijf nog niet helemaal waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn? Ook voor een workshop of training zijn wij beschikbaar zodat deze samenwerking in de toekomst beter verloopt. Of heb je andere vragen/wensen op dit gebied, laten we dan vooral kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

#StayCurious!

Ben jij nieuwsgierig hoe OGOO jouw bedrijf kan helpen het (nog) beter te doen? Schroom dan niet om contact op te nemen!